The Meta Kat2412 - The Late Great Golden State

Kul att hitta nya ställen

Posted Dec. 5, 2017, 2:57 p.m. By kat2412 Tags: Mat och restaurang

Det är kul tycker jag att få pröva en ny restaurang och se vad det finns för roligt som man kan smaka på då. I Stockholm så finns det så många olika ställen att gå till och det kommer ständig nya restauranger som man vill prova på.
Det ska finns en bra köttrestaurang i stockholm som vore kul att besöka. Det skulle min man verkligen uppskatta, han tycker så mycket om kött så det är något som skulle vara toppen för honom.

Bra att tipsa varandra om bra ställen 

Ja det är bra att kunna tipsa varandra om lite olika ställen som man kan besöka eller att avråda en från att gå till ett visst ställe. Ja det är ju toppen om man har några vänner som har provat på en ny restaurang och så kan dom tipsa om det är något som kan vara bra för en och varför det vore bra att man gick dit och åt.
Det är toppen och något som är bra att göra till alla som man känner, det blir så mycket roligare och trevligare också om man vet att ens vänner har tipsat om det och att det var bra.
Varför inte prova på ett nytt ställe lite då och då och på så sätt hitta en ny kär favorit att gå tillbaka till när så är tillfälle.
Ja det kanske blir den där köttrestaurangen i stockholm nästa gång som vi ska ut och äta. Det kan vara intressant att se om det är något som man kan prova på och se hur det smakar. Alltid kul om det är lite nya smaker och rätter som man tidigare aldrig har provat på. Då blir det som ett fyrverkeri för ens smaklökar och det är ju det man vill åt, även om det skulle vara så att det inte blir ens nya favorit så är det kul.